Sneak preview leerwerkboek leerjaar 2 online

dinsdag 23 okt. 2018
Sneak preview leerwerkboek leerjaar 2 online

Eerder dit jaar verschenen de eerste twee delen van de splinternieuwe methode Expeditie Groen. Een groot aantal vmbo-scholen maakt inmiddels gebruik van deze nieuwe methode en we hebben al veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. De komende periode staat de verschijning van de twee leerwerkboeken voor leerjaar 2 op de planning. Bent u benieuwd hoe dit lesmateriaal eruitziet? Bekijk nu hier het proefmateriaal van leerwerkboek 2A!

Met de verschijning van de leerwerkboeken voor leerjaar 2 is het lesmateriaal van de methode Expeditie Groen compleet. Met deze methode maken uw vmbo-leerlingen in klas 1 en 2 op een eigentijdse wijze kennis met de vele mogelijkheden die de groene sector hen voor de toekomst biedt. Zodat ze een weloverwogen keuze kunnen maken voor de keuzevakken in de bovenbouw én een groene vervolgopleiding.

De methode Expeditie Groen bestaat uit vier leerwerkboeken waarin leerlingen actief aan de slag gaan met korte, afwisselende stukjes theorie. Per leerwerkboek komen twee thema’s aan bod. In leerjaar 1 worden de thema’s Voeding, Bloem, Dier en Groen behandeld en in leerjaar 2 Voeding, Groen & Styling, Dier en Plant. Bij het leerwerkboek hebben u en uw studenten toegang tot een website met extra materiaal. Naast aansprekende video’s, links, informatie over beroepen en opleidingen vindt u hier een breed aanbod praktijkopdrachten die aansluiten bij de theorie. Speciaal voor u als docent is er extra ondersteuning in de vorm van docentenhandleidingen beschikbaar.

Sneak preview
In het leerwerkboek 2A komen de thema’s Voeding en Groen & Styling aan bod. Aan de hand van les 1 en 2 van het thema Voeding krijgt u hieronder een sneak preview van het splinternieuwe lesmateriaal voor leerjaar 2.

Bekijk nu les 1 en 2 van het thema Voeding

Wilt u meer weten over de methode Expeditie Groen? Alle informatie is hier te vinden.