LEERMIDDELEN VOOR HET VMBO

Bent u op zoek naar eigentijds en actueel lesmateriaal voor het vmbo groen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar digitaal lesmateriaal, lesboeken of een combinatie van beide. Het lesmateriaal van het Ontwikkelcentrum is erop gericht u als docent te ondersteunen bij het vorm en inhoud geven aan uw onderwijs op basis van het examenprogramma. Om zo samen uw leerlingen te helpen hun mogelijkheden te ontdekken en talenten te ontwikkelen.

Voor schooljaar 2017-2018 bestaat ons nieuwe aanbod voor het vmbo uit:

  • Methode Profiel Groen - lesmateriaal voor de bovenbouw
  • Groene Wereldoriëntatie - lesmateriaal voor de onderbouw 

Voor vierdejaars vmbo-leerlingen die nog volgens het oude examenprogramma werken, kunt u voor het komende schooljaar lesmateriaal zoals Hands On, Groenbewust en Vakwerk bestellen. U heeft hierbij de keuze voor lesboeken, digitaal of een combinatie.

Wilt u digitaal werken, dan neemt u een licentie op de Startpagina Methoden VMBO. U heeft dan toegang tot methoden zoals Hands On, Vakwerk, Groenbewust, Rekengroen en LIMO’s. Tevens blijven alle verwijzingen naar leermiddelen van het Ontwikkelcentrum die u in het verleden in uw leeromgeving heeft klaargezet, benaderbaar. Een licentie op de Startpagina Methoden VMBO is één jaar geldig en kunt u voor een aantrekkelijke prijs van € 32,50 per leerling met ons bestelformulier voor het vmbo of via de schoolleverancier bestellen. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen.

Actueel

Meer actueel